18/04/2021 18/04/2021 Την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Χόμπαρτ της Τασμανίας επισκέφθηκε και ιερούργησε για πρώτη φορά ο ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, Ε’ Κυριακή των Νηστειών, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, Ο π. Πρόχορος τέλεσε τον Όρθρο...
18 Απριλίου, 2021 - 15:55

Τίμησαν την μνήμη της Οσίας Μαρίας Αιγυπτίας στην μακρινή Τασμανία

Διαδώστε:
Τίμησαν την μνήμη της Οσίας Μαρίας Αιγυπτίας στην μακρινή Τασμανία

Την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Χόμπαρτ της Τασμανίας επισκέφθηκε και ιερούργησε για πρώτη φορά ο ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, Ε’ Κυριακή των Νηστειών, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας,

Ο π. Πρόχορος τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Παναγιώτη Νικολάκο, και στο κήρυγμά του μίλησε, στα ελληνικά και στα αγγλικά, για τη σημασία της μετάνοιας, περιγράφοντας στους πιστούς πώς η Οσία Μαρία η Αιγύπτια άλλαξε τη ζωή της με την προσευχή και τη μετάνοια.

Επίσης, ο π. Πρόχορος μετέφερε στο εκκλησίασμα την αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ενώ προσέφερε στον π. Παναγιώτη μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου, με την ευκαιρία των 80ων γενεθλίων του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων