05/11/2019 05/11/2019 Οι ομογενείς του Cairns, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος, κ. Bob Manning, επιφύλαξαν θερμό καλωσόρισμα στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην πόλη της Βόρειας Κουινσλάνδης. Παρόντες, επίσης, στην υποδοχή του Σεβασμιωτάτου, ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κουινσλάνδη, κ. Δημήτρης Ράπτης, και...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 9:41

To Cairns υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο

Διαδώστε:
To Cairns υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο

Οι ομογενείς του Cairns, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος, κ. Bob Manning, επιφύλαξαν θερμό καλωσόρισμα στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην πόλη της Βόρειας Κουινσλάνδης.

Παρόντες, επίσης, στην υποδοχή του Σεβασμιωτάτου, ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κουινσλάνδη, κ. Δημήτρης Ράπτης, και η Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους ιερείς και τους πιστούς της περιοχής, ενώ κατά την παραμονή του, μεταξύ άλλων, τέλεσε τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων του κέντρου κοινοτικής φροντίδας του Αγίου Ιωάννη και ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων