23/06/2020 23/06/2020 «Για την επέτειο του πρώτου έτους από την άφιξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακάριου, η Διοικητική Επιτροπή και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στον Πανάγαθο Θεό για τον Άξιο Ποιμενάρχη του». Έτσι αρχίζει η ανάρτηση, που έκανε στο facebook το GWC Community Services (Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας,...
23 Ιουνίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 16:50

“Χρόνια Πολλά, Άγια και Ειρηνικά Σεβασμιώτατε…”

Διαδώστε:
“Χρόνια Πολλά, Άγια και Ειρηνικά Σεβασμιώτατε…”

«Για την επέτειο του πρώτου έτους από την άφιξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακάριου, η Διοικητική Επιτροπή και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στον Πανάγαθο Θεό για τον Άξιο Ποιμενάρχη του».

Έτσι αρχίζει η ανάρτηση, που έκανε στο facebook το GWC Community Services (Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας, που εδρεύει στην Αυστραλία) για την συμπλήρωση ενός έτους από την άφιξή του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στη χώρα.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και κάθε άλλο ιερό, ευγενικό αίσθημα, που ασφαλώς, είναι καρπός του Παναγίου και Ζωοποιού Πνεύματος, που τον συνοδεύει από την ευλογημένη στιγμή της εκλογής του ως Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και Πνευματικός μας Πατέρας.

Έχει ανατείλει μια νέα κι ελπιδοφόρα εποχή για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αυστραλίας. Η έκφραση και εκδήλωση της αγάπης του για το ποίμνιό του στο πρώτο χρόνο της ποιμαντορίας του είναι χωρίς όρια και προϋποθέσεις.

Ήταν και είναι πόθος και αρχή του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας να διακονεί μέσα στα Ελληνορθόδοξα δεδομένα πλαίσια και ιδανικά.

Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται τώρα, με έναν άξιο καθοδηγητή και πατέρα σ’ αυτό το έργο της Εκκλησίας μας.

Θέλουμε και πάλι να εκφράσουμε τον σεβασμό, την συμπαράσταση και την εν Κυρίω αγάπη μας προς τον Ποιμενάρχη μας και ταπεινά να του ευχηθούμε

Χρόνια Πολλά, Άγια και Ειρηνικά Σεβασμιώτατε

«Πάντα Άξιος!»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα Ποντιακά Σωματεία στηρίζουν τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων