31/01/2023 31/01/2023 Πολυάριθμοι ομογενείς έλαβαν μέρος στο ετήσιο  πανηγύρι της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Thomastown της Μελβούρνης. Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, στην εκδήλωση παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote. H συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι πέρασαν υπέροχα. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα «Αριστοτέλης», που παρουσίασε...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2023 - 14:17

Το ετήσιο πανηγύρι της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μελβούρνη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το ετήσιο πανηγύρι της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μελβούρνη (ΦΩΤΟ)

Πολυάριθμοι ομογενείς έλαβαν μέρος στο ετήσιο  πανηγύρι της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Thomastown της Μελβούρνης.

Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, στην εκδήλωση παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote.

H συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι πέρασαν υπέροχα. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα «Αριστοτέλης», που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, υπήρχαν πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, αλλά και καμήλες προς ανάβαση! Επίσης, έγινε διαγωνισμός για το καλύτερο κέικ, τον οποίο κέρδισε η κ. Λουκία Andrews.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, διαβίβασε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου και επισήμανε την αγωνία του Σεβασμιωτάτου για τη διαφύλαξη των ελληνικών παραδόσεων.

Συγκεκριμένα, ο Επίσκοπος Κερασούντος, αφού συνεχάρη τους ανθρώπους της Ενορίας, τους εθελοντές και όλους όσοι υποστήριξαν τη διοργάνωση, τόνισε τη μέριμνα του Αρχιεπισκόπου για τη διατήρηση της ορθοδόξου πίστεως, τη ελληνικής γλώσσας, της κουλτούρας και των παραδόσεων της ελληνικής Ομογένειας στην Αυστραλία, στα οποία εξάλλου συμβάλλουν αντίστοιχες εκδηλώσεις όπως αυτή της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Thomastown.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων