30/07/2020 30/07/2020 O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, στις 12.00 π.μ., θα τελέσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού και θα μνημονεύσει τα ονόματα των αδελφών μας που έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες και βεβαίως αυτών που ήταν φιλοξενούμενοι του Κέντρου Φροντίδας τρίτης ηλικίας «Βασιλειάδα»,...
30 Ιουλίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 7:55

Τρισάγιο για τα θύματα της πανδημίας στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τα θύματα της πανδημίας στην Αυστραλία

O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, στις 12.00 π.μ., θα τελέσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού και θα μνημονεύσει τα ονόματα των αδελφών μας που έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες και βεβαίως αυτών που ήταν φιλοξενούμενοι του Κέντρου Φροντίδας τρίτης ηλικίας «Βασιλειάδα», στη Μελβούρνη.

Θυμίζουμε ότι στο Κέντρο Φροντίδας έχασαν τη ζωή τους 11 τρόφιμοι ενώ το γηροκομείο σχεδόν άδειασε αφού 80 τρόφιμοι βρίσκονται σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης όπου νοσηλεύονται ενώ μερικοί από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Τρισάγιο θα τελεστεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σίδνεϊ (242 Cleveland Street, Redfern) και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Σελίδα της Αρχιεπισκοπής στο Facebook,

Επίσημο Κανάλι της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Youtube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων