29/09/2022 29/09/2022 Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης και ο Συντονιστής του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας στη Μελβούρνη κ. Ιωάννης Πιλαλίδης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διατήρηση συνεχούς επαφής, η συνεργασία και η εκπαίδευση σε νέα προγράμματα που θα υλοποιηθούν στην πόλη της Μελβούρνης...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 14:45

Βικτώρια: Στενή συνεργασία για την επέκταση των προγραμμάτων προνοίας

Διαδώστε:
Βικτώρια: Στενή συνεργασία για την επέκταση των προγραμμάτων προνοίας

Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης και ο Συντονιστής του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας στη Μελβούρνη κ. Ιωάννης Πιλαλίδης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διατήρηση συνεχούς επαφής, η συνεργασία και η εκπαίδευση σε νέα προγράμματα που θα υλοποιηθούν στην πόλη της Μελβούρνης και στην ευρύτερη περιοχή της Βικτώριας.

Κατά την ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε, τα ανωτέρω στελέχη είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την πραγματικά οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της Νέας Νοτίου Ουαλίας, και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Η κ. Μαρία Κλαδή, διευθύντρια προγραμμάτων, ενημέρωσε το κλιμάκιο από τη Βικτώρια για τις διάφορες αλλαγές που θα γίνουν στα προγράμματα στο μέλλον.

Η υπεύθυνη του προγράμματος ανακούφισης, κ. Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, στη διάρκεια της ενημέρωσης τόνισε τη σπουδαιότητα των προγραμμάτων και την αισιοδοξία της ότι θα πετύχει και στην περιφέρεια της Βικτώριας.

Κλείνοντας, ο Διευθυντής κ. Στέλιος Μαγδαλόπουλος ευχαρίστησε τους επισκέπτες, δήλωσε την αισιοδοξία του για την πορεία των προγραμμάτων που σχεδιάζουν να λειτουργήσουν σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Βικτώριας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Οι κ.κ. Τσουρδαλάκης και Πιλαλίδης ευχαρίστησαν το προσωπικό για την ενημέρωση και την φιλοξενία του, εκφράζοντας και αυτοί με την σειρά τους την αισιοδοξία τους για μια ποιοτική και ουσιαστική συνεργασία, για πραγματικές και ουσιαστικές παροχές υπηρεσιών στον κόσμο που πραγματικά τις έχει ανάγκη.

 

 

Πηγή και φωτογραφία: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων