18/07/2019 18/07/2019 Για ακόμη μια φορά ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος έδειξε την απλότητα του και την αγάπη του τόσο στα παιδιά όσο και στην Ελληνική λεβεντιά όπως μαρτυρεί και η φωτογραφία. Βασικός στόχος όπως τόνισε κατά την άφιξη του στην Ωκεανία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος είναι η τόνωση της ελληνικής εθνικής συνείδησης στους ομογενείς. Αυτό...
18 Ιουλίου, 2019 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2019 - 12:43

“Υποκλινόμενoς στην Ελληνική λεβεντιά”

Διαδώστε:
“Υποκλινόμενoς στην Ελληνική λεβεντιά”
Για ακόμη μια φορά ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος έδειξε την απλότητα του και την αγάπη του τόσο στα παιδιά όσο και στην Ελληνική λεβεντιά όπως μαρτυρεί και η φωτογραφία. Βασικός στόχος όπως τόνισε κατά την άφιξη του στην Ωκεανία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος είναι η τόνωση της ελληνικής εθνικής συνείδησης στους ομογενείς. Αυτό βέβαια φάνηκε και στην υποδοχή που του επεφύλαξε ο ελληνισμός της Αυστραλίας με την παρουσία νέων με παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης, αλλά και σε κάθε επίσκεψη που πραγματοποιεί σε πόλεις και ενορίες της αρχιεπισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων