18/10/2021 18/10/2021 Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και όχι στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Αυτό τόνισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοής Κρήτης, Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Βερνιδάκης, στο ope.gr διαψεύδοντας αναφορές που γίναν σε ενημερωτικά μέσα σχετικά με την εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου στο νοσοκομείο. Είναι γνωστό ό,τι ο Αρχιεπίσκοπος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά μέχρι στιγμής, σύμφωνα...
18 Οκτωβρίου, 2021 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2021 - 14:13

Δεν είναι στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Δεν είναι στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και όχι στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Αυτό τόνισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοής Κρήτης, Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Βερνιδάκης, στο ope.gr διαψεύδοντας αναφορές που γίναν σε ενημερωτικά μέσα σχετικά με την εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου στο νοσοκομείο.

Είναι γνωστό ό,τι ο Αρχιεπίσκοπος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πρωτοσύγκελλος, ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στο κελί του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων