30/05/2019 30/05/2019 Με Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου ξεκίνησε την Τετάρτη 29 Μαΐου η επετειακή εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων. Στον Αρχιερατικό Εσπερινό που ως συμπροσευχούμενος παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός και Κληρικοί της Μητροπόλεως το...
30 Μαΐου, 2019 - 13:06

Εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στα Χανιά

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στα Χανιά

Με Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου ξεκίνησε την Τετάρτη 29 Μαΐου η επετειακή εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων.

Στον Αρχιερατικό Εσπερινό που ως συμπροσευχούμενος παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός και Κληρικοί της Μητροπόλεως το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου μας καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού στο Πνευματικό κέντρο του ναού την «Κωνσταντινουπολειάδα» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με Κεντρικό ομιλητή της εκδηλώσεως τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας ενώ παραδοσιακά τραγούδια απέδωσε η χορωδία της αδελφότητος Μικρασιατών Χανίων «ο Άγιος Πολύκαρπος.

Τον συντονισμό της εκδηλώσεως η οποία μεταδόθηκε και από τον Ραδιοφωνικό μας σταθμό Μαρτυρία είχε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Με λόγια αγάπης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την εξαιρετική του ομιλία ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, ευχαριστώντας παράλληλα και όλους όσους συνέδραμαν για την όμορφη αυτή εκδήλωση μνήμης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων