10/04/2020 10/04/2020 “Ως Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, καλούμε για μία ακόμα φορά το πλήρωμα της Τοπικής μας Εκκλησίας, κατά τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας που ζούμε, να υπακούσουμε στη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου, δια φυλάσσοντας την υγεία του σώματός μας, ως Ναού του Αγίου Πνεύματος, με την παραμονή στα σπίτια μας, ακόμη και αυτές τις άγιες ημέρες” αναφέρει...
10 Απριλίου, 2020 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 12:10

Εκκλησία Κρήτης: Να υπακούσουμε στη διδασκαλία του Απ. Παύλου

Διαδώστε:
Εκκλησία Κρήτης: Να υπακούσουμε στη διδασκαλία του Απ. Παύλου

“Ως Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, καλούμε για μία ακόμα φορά το πλήρωμα της Τοπικής μας Εκκλησίας, κατά τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας που ζούμε, να υπακούσουμε στη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου, δια φυλάσσοντας την υγεία του σώματός μας, ως Ναού του Αγίου Πνεύματος, με την παραμονή στα σπίτια μας, ακόμη και αυτές τις άγιες ημέρες” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εκκλησία της Κρήτης.
Επισημαίνει δε, ότι όλες οι Ιερές Ακολουθίες των ημερών αυτών, θα μεταδίδονται από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της ιεράς Αρχιεπισκοπής και το Ράδιο Κρήτη, και από τον Τηλεοπτικό Σταθμό Κρήτη TV.

Αναφορικά με τη έλευση του Αγίου Φωτός στην Κρήτη, τονίζεται ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφόρηση ως προς αυτό το θέμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων