13/01/2022 13/01/2022 Τις ευχές τις προς τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τον λαό του νησιού που στηρίζει με κάθε τρόπο το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας έστειλε η μέχρι πρότινος Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας η οποία από χθες, κατόπιν απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου διασπάστηκε σε Επισκοπή Γκούλου και σε Επισκοπή Τζίνζτας και...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 8:56

Ευχές στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης από την Αφρική

Διαδώστε:
Ευχές στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης από την Αφρική

Τις ευχές τις προς τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τον λαό του νησιού που στηρίζει με κάθε τρόπο το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας έστειλε η μέχρι πρότινος Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας η οποία από χθες, κατόπιν απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου διασπάστηκε σε Επισκοπή Γκούλου και σε Επισκοπή Τζίνζτας και Ανατολικής Ουγκάντας.

Με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “Συντασσόμαστε με τους αδελφούς μας στην Κρήτη για να συγχαρούμε τον Μητροπολίτη Ευγένιο. Η Κρήτη μεταξύ άλλων νησιών της Ελλάδας είναι σπουδαία φίλη της Ιεραποστολής στην Ουγκάντα. Ευχόμαστε στον νέο Αρχιεπίσκοπο τη χάρη και το έλεος του Κυρίου και σωτήρα μας εν όψει της υπηρεσίας του στον Αμπελώνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού”.

Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων