30/09/2020 30/09/2020 Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, ο οποίος από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έστειλε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β’. Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει τα εξής: Η Α.Θ. Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 16:13

Ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Αρχιεπ. Κρήτης

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Αρχιεπ. Κρήτης

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, ο οποίος από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έστειλε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β’.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

Η Α.Θ. Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β’, πληροφορηθείς τα της δοκιμασίας σχετικώς με το θέμα της ασθενείας του Γέροντος και λίαν σεβαστού Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρίου Ειρηναίου, εύχεται από καρδίας ταχείαν ανάρρωσίν και επιστροφήν του εις τα πολυεύθυνα καθήκοντά του, καθ΄ ότι πρόκειται περί Ιεράρχου υψηλού ηθικού φρονήματος και καύχημα της αγιοτόκου Κρήτης.

Στη ΜΕΘ για 4η ημέρα ο Αρχιεπ. Κρήτης – To 4o ανακοινωθέν

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για 4η ημέρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των θεραπόντων ιατρών ο Σεβασμιώτατος παραμένει απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός, διασωληνωμένος ωστόσο και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Επίσης, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και προς το παρόν, αντιδρά ικανοποιητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 40 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ηράκλειο, 30-09-2020

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Παραμένει διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός.

Έχει ήδη από χθες, ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερά κρίσιμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων