18/06/2021 18/06/2021 Το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ανακοίνωσε ότι έχει την τιμή και την ευλογία, της αποκλειστικής διάθεσης του νέου Ιερατικού του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Το Ιερατικόν αυτό, αποτελεί αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση της αρχικής πρώτης εκδόσεως του 1895, που είχε τίτλο << Ιερατικόν της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας>>. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο αυτό...
18 Ιουνίου, 2021 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 11:33

Νέο Ιερατικόν του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Νέο Ιερατικόν του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ανακοίνωσε ότι έχει την τιμή και την ευλογία, της αποκλειστικής διάθεσης του νέου Ιερατικού του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το Ιερατικόν αυτό, αποτελεί αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση της αρχικής πρώτης εκδόσεως του 1895, που είχε τίτλο << Ιερατικόν της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας>>. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο αυτό Ιερατικό της Μητρός Εκκλησίας, μπορούν να το προμηθεύονται από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, πλατεία Αγίου Μηνά, Ηράκλειο Κρήτης ή να το παραγγέλνουν ηλεκτρονικά στο e-mail : [email protected]

Το νέο αυτό Ιερατικό είναι μια εξαιρετικά καλαίσθητη έκδοση, λειτουργική και κατατοπιστική, καρπός μακροχρόνιας προσπάθειας και εμβριθούς μελέτης Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής που θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα όλων των κληρικών, με βάση τη μακραίωνη πράξη και παράδοση της Μητρός Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως <<….πρός ὁμοιόμορφον, εὐσχήμονα, καί ἄμεμπτον τέλεσιν, τῶν ἱερῶν Μυστηρίων καί Ἀκολουθιῶν τοῦ νυχθημέρου>>, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στον πρόλογο του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων