13/01/2023 13/01/2023 Σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 σε μια σεμνή και όμορφη τελετή, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο κτήριο της Πρυτανείας, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών Ηρακλείου, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή κ. Γεώργιου Κοντάκη, των Αντιπρυτάνεων, Κοσμητόρων, Προέδρων Τμημάτων, Καθηγητών και εργαζομένων του Πανεπιστημίου. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 19:49

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 σε μια σεμνή και όμορφη τελετή, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο κτήριο της Πρυτανείας, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών Ηρακλείου, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή κ. Γεώργιου Κοντάκη, των Αντιπρυτάνεων, Κοσμητόρων, Προέδρων Τμημάτων, Καθηγητών και εργαζομένων του Πανεπιστημίου.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους να έχουν υγεία και καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά και αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο, στην πρόοδο και στην προαγωγή του εξαιρετικού επιστημονικού έργου που συντελείται εδώ και χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία Ακαδημαϊκά Ιδρύματα παγκοσμίως.

Στη συνέχεια, ο κ. Πρύτανης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υψηλή παρουσία του, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος και ευχήθηκε καταλλήλως για μια δημιουργική Ακαδημαϊκή χρονιά.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Μαρίνος Παττακός, ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Νομού Ηρακλείου κ. Μιχ. Σεληνιωτάκης καί άλλοι επίσημοι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων