19/07/2021 20/07/2021 Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της εν Χαλκηδόνι Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, 18 Ιουλίου 2021, ο Μ. Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος, με την κανονική άδεια του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, κήρυξε τον Θείο Λόγο και διαβίβασε την πατρική ευχή και την Πατριαρχική ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου προς...
19 Ιουλίου, 2021 - 22:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 1:41

Ο Μ. Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου

Διαδώστε:
Ο Μ. Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου

Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της εν Χαλκηδόνι Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, 18 Ιουλίου 2021, ο Μ. Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος, με την κανονική άδεια του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, κήρυξε τον Θείο Λόγο και διαβίβασε την πατρική ευχή και την Πατριαρχική ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου προς πάντες τους Κρήτες.

Εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κρήτης τον Μ. Πρωτοσύγκελλο προσφώνησε ο Θεοφ. Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος, Αρχιγραμματέας της Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων