29/09/2020 29/09/2020 Σταθερή συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου το πρωί της Κυριακής, με λοίμωξη του αναπνευστικού. Με δηλώσεις του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Βερνιδάκης η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου ήταν καλύτερη σήμερα σε...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:39

Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Σταθερή συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου το πρωί της Κυριακής, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Με δηλώσεις του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Βερνιδάκης η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου ήταν καλύτερη σήμερα σε σχέση με την πρώτη ημέρα.

“Δεν έχουμε κάτι νεότερο ουσιαστικά. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την πρώτη ημέρα που εισήλθε στην Εντατική. Ωστόσο, είναι κρίσιμη όμως η κατάσταση. Ο Σεβασμιότατος άνοιξε τα μάτια του και ανταποκρίθηκε σε αυτά που του είπαν οι γιατροί. Αλλά, τις περισσότερες ώρες της ημέρας επειδή λαμβάνει φάρμακα καταστολής, είναι βυθισμένος. Ο Σεβασμιώατος δε μίλησε. Τον ρωτούσαν να κάνει κάποιες σχετικές ενέργειες όπως να κλείσει τα μάτια του και το έκανε. Απ’ ότι μας λένε τα ζωτικά του όργανα είναι σε πλήρη λειτουργία” δήλωσε αναλυτικά στο neakriti.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο αετός της Κρήτης και η λεβεντιά μέσα στο ασθενοφόρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων