30/09/2020 30/09/2020 Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για 4η ημέρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των θεραπόντων ιατρών ο Σεβασμιώτατος παραμένει απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός, διασωληνωμένος ωστόσο και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του. Επίσης, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και προς το...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 12:50

Στη ΜΕΘ για 4η ημέρα ο Αρχιεπ. Κρήτης – To 4o ανακοινωθέν

Διαδώστε:
Στη ΜΕΘ για 4η ημέρα ο Αρχιεπ. Κρήτης – To 4o ανακοινωθέν

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για 4η ημέρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των θεραπόντων ιατρών ο Σεβασμιώτατος παραμένει απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός, διασωληνωμένος ωστόσο και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Επίσης, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και προς το παρόν, αντιδρά ικανοποιητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 40 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ηράκλειο, 30-09-2020

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Παραμένει διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός.

Έχει ήδη από χθες, ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερά κρίσιμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων