25/01/2023 25/01/2023 Επίσημη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αύριο Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης στις 9 το πρωί και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”. Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 15:11

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης-Πρωθυπουργού αύριο στο Ηράκλειο

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης-Πρωθυπουργού αύριο στο Ηράκλειο

Επίσημη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης στις 9 το πρωί και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”. Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίες, και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο. Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παραστεί στην ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Ευγενίου η οποία είχε λάβει χώρα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 

Διαβάστε επίσης: 

Στο εργοτάξιο της ΒΟΑΚ ο Πρωθυπουργός

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων