06/10/2022 06/10/2022 Συνέρχεται τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος Εκκλησίας της Κρήτης. Ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι και η εκλογή νέου Βοηθού Επισκοπή στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης η οποία προέκυψε μετά την εκλογή του από Κνωσού Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.  Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Κρήτης η εκλογή νέου βοηθού...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 17:37

Συνέρχεται τη Δευτέρα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης

Διαδώστε:
Συνέρχεται τη Δευτέρα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης

Συνέρχεται τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος Εκκλησίας της Κρήτης.

Ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι και η εκλογή νέου Βοηθού Επισκοπή στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης η οποία προέκυψε μετά την εκλογή του από Κνωσού Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Κρήτης η εκλογή νέου βοηθού Επισκόπου στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης, θα αποτελέσει το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος θα καταρτίσει το τριπρόσωπο επί του οποίου θα κληθούν να ψηφίσουν στη συνέχεια οι Ιεράρχες της Επαρχιακής Συνόδου.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων