17/10/2021 17/10/2021 Αγιασμό στο Ελληνικό Σχολείο της Στοκχόλμης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου. Μετά την τέλεση του Αγιασμού ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο του σχολείου κ. Δημήτρη Σιώτη καλή επιτυχία, καθώς και στους υπόλοιπους παρευρισκομένους,...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 10:49

Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο της Στοκχόλμης

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο της Στοκχόλμης

Αγιασμό στο Ελληνικό Σχολείο της Στοκχόλμης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου. Μετά την τέλεση του Αγιασμού ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο του σχολείου κ. Δημήτρη Σιώτη καλή επιτυχία, καθώς και στους υπόλοιπους παρευρισκομένους, δασκάλους και μαθητές.

Το σχολείο παρέχει εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα, σε μαθητές νηπιαγωγείου έως και της Γ΄ Λυκείου. Αριθμεί περισσότερους από 300 μαθητές και απασχολεί περίπου 20 εκπαιδευτικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων