22/06/2022 22/06/2022 Εκοιμήθη ο π. Βαρνάβας Ναϊρ κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας.  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη ο π. Βαρνάβας υπηρέτησε πιστά τον Χριστό στον Ειρηνικό και συγκεκριμένα την Ενορία των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου στη Labassa Vanua Levu. “Είμαστε σίγουροι ότι η Χάρη του Θεού θα είναι πάνω στην ψυχή του πατέρα...
22 Ιουνίου, 2022 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 9:49

Εκοιμήθη ο ιερέας που υπηρέτησε πιστά τον Χριστό στον Ειρηνικό Ωκεανό

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο ιερέας που υπηρέτησε πιστά τον Χριστό στον Ειρηνικό Ωκεανό

Εκοιμήθη ο π. Βαρνάβας Ναϊρ κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη ο π. Βαρνάβας υπηρέτησε πιστά τον Χριστό στον Ειρηνικό και συγκεκριμένα την Ενορία των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου στη Labassa Vanua Levu.

“Είμαστε σίγουροι ότι η Χάρη του Θεού θα είναι πάνω στην ψυχή του πατέρα Βαρνάβα γιατί όλοι είδαμε την απόλυτη πίστη του στον ένα, αληθινό, Τριαδικό Θεό, και την απόλυτη αγάπη και γενναιοδωρία του για όλη την ανθρωπότητα χωρίς καμία διάκριση φυλής ή θρησκείας. Ζητούμε ταπεινά τις προσευχές σας για την ανάπαυση της ψυχής του”, αναφέρει ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων