02/08/2020 02/08/2020 Άδεια από τις αρμόδιες τουρκικές αρχές προκειμένου να τελεστούν οι Ιερές Ακολουθίες του Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκου σε ιστορικούς ναούς της Σμύρνης, έλαβε η Ιερά Μητρόπολη σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.  “Μετά χαράς και ικανοποιήσεως ανακοινούται ότι, κατόπιν πρόφρονος αδείας των Αρμοδίων Αρχών, θα ψαλή η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την...
02 Αυγούστου, 2020 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2020 - 22:48

Έλαβαν άδεια για την τέλεση Ακολουθιών ναοί της Σμύρνης

Διαδώστε:
Έλαβαν άδεια για την τέλεση Ακολουθιών ναοί της Σμύρνης

Άδεια από τις αρμόδιες τουρκικές αρχές προκειμένου να τελεστούν οι Ιερές Ακολουθίες του Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκου σε ιστορικούς ναούς της Σμύρνης, έλαβε η Ιερά Μητρόπολη σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. 

“Μετά χαράς και ικανοποιήσεως ανακοινούται ότι, κατόπιν πρόφρονος αδείας των Αρμοδίων Αρχών, θα ψαλή η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον εις τους ιστορικούς Ναούς Αγίων Βουκόλου και Πολυκάρπου Μπασμανέ Σμύρνης και Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Μπορνόβα ως και εις τον Ι. Αγίασμα Παναγίας Γαλακτοτροφούσης άνω πόλεως Σμύρνης, το οποίον ανήκεν εις την ενορίαν του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού άνω πόλεως.  Πλέον συγκεκριμένως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήση εις την Ι. Ακολουθίαν του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον, το εσπέρας της 6ης Αυγούστου εις το ανωτέρω Ι. Αγίασμα, της 7ης Αυγούστου εις Μπόρνοβα και της 9ης Αυγούστου εις τον Ναόν των Αγ. Βουκόλου και Πολυκάρπου”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων