22/06/2022 22/06/2022 Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης του κατηχητικού σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου. Στην εορτή προσφέρθηκε γεύμα από τους γονείς και την Κοινότητα Μακροχωρίου και κέρασμα σε όλα τα παιδιά. Η εορτή λήξης των κατηχητικών συνάξεων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18...
22 Ιουνίου, 2022 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 18:50

Εορτή λήξης Κατηχητικού Σχολείου της Ι. Μητρόπολης Δέρκων

Διαδώστε:
Εορτή λήξης Κατηχητικού Σχολείου της Ι. Μητρόπολης Δέρκων

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης του κατηχητικού σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου. Στην εορτή προσφέρθηκε γεύμα από τους γονείς και την Κοινότητα Μακροχωρίου και κέρασμα σε όλα τα παιδιά.

Η εορτή λήξης των κατηχητικών συνάξεων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου, επισφραγίστηκε με την εκδρομή των παιδιών και των γονέων, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στην χωριό Πολονεζκιοϊ, όπου γευμάτισαν και δέχτηκαν δώρα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο, ο οποίος απουσιάζε λόγω των ανετεθέντων καθηκόντων Πατριαρχικού Επιτρόπου στο Φανάρι, απουσιαζούσης της Α. Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Εξωτερικό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων