09/06/2020 09/06/2020 Επέστρεψαν οι πιστοί στις εκκλησίες της Σμύρνης μετά από τρίμηνη απουσία, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Με έκδηλη τη συγκίνηση τα μέλη της Ορθόδοξης Κοινότητας προσήλθαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής για τον εορτασμό της Πεντηκοστής. Των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία...
09 Ιουνίου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 11:35

Επέστρεψαν οι πιστοί στις εκκλησίες της Σμύρνης

Διαδώστε:
Επέστρεψαν οι πιστοί στις εκκλησίες της Σμύρνης

Επέστρεψαν οι πιστοί στις εκκλησίες της Σμύρνης μετά από τρίμηνη απουσία, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.
Με έκδηλη τη συγκίνηση τα μέλη της Ορθόδοξης Κοινότητας προσήλθαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής για τον εορτασμό της Πεντηκοστής.
Των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Πεντηκοστής, χοροστάτησε στον Μ. Εσπερινό της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος και ανέγνωσε τις ευχές της Γονυκλισίας. Την Δευτέρα τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων