04/02/2022 04/02/2022 Τη Βασιλόπιτα της Ελληνικής Πρεσβείας Βρυξελλών ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της 3ης Φεβρουαρίου 2022, κατόπιν προσκλήσεως του Έλληνα Πρέσβεως κ. Διονυσίου Καλαμβρέζου και με την παρουσία του Α΄ Συμβούλου και Διευθυντού του Προξενικού Γραφείου Βρυξελλών κ. Βασιλείου Ζαρμπάλη και των λοιπών συμβούλων και εργαζομένων...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 14:56

Ευλογία της Βασιλόπιτας στην ελληνική Πρεσβεία των Βρυξελλών

Διαδώστε:
Ευλογία της Βασιλόπιτας στην ελληνική Πρεσβεία των Βρυξελλών

Τη Βασιλόπιτα της Ελληνικής Πρεσβείας Βρυξελλών ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της 3ης Φεβρουαρίου 2022, κατόπιν προσκλήσεως του Έλληνα Πρέσβεως κ. Διονυσίου Καλαμβρέζου και με την παρουσία του Α΄ Συμβούλου και Διευθυντού του Προξενικού Γραφείου Βρυξελλών κ. Βασιλείου Ζαρμπάλη και των λοιπών συμβούλων και εργαζομένων της Πρεσβείας.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στην Ελληνική Πρεσβεία και εξήρε την αγαστή συνεργασία και συμπόρευση τόσο των Προκατόχων του, όσο και του ιδίου με τους εκάστοτε Έλληνες Διπλωμάτες, και ευχήθηκε δύναμη στην σημαντική αποστολή της Ελλάδος και των εκασταχού εκπροσώπων της στην διατήρηση της ειρήνης και των πανανθρώπινων αξιών στον ταραγμένο από την πανδημία και τις ασταθείς πολιτικά συνθήκες, σύγχρονο κόσμο. Τόνισε, επίσης, την επιτυχία του κυρίου Πρέσβεως στην προσπάθεια σύσφιξης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Βελγίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων