25/09/2022 26/09/2022 Στις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο, εορτάζεται κάθε χρόνο το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου. Οι υπέροχοι ύμνοι της εορτής μας υπενθυμίζουν ότι η γέννηση της Θεοτόκου είναι «χαρά όλης της οικουμένης», «παγκόσμια χαρά και αναγγελία» της αρχής της σωτηρίας μας. Φέτος στον ιερό ναό του Αγίου Μαξίμου του Έλληνα τελέστηκαν υπό του πατρός...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 15:44

Φωτοστιγμές από την εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στη Σεούλ

Διαδώστε:
Φωτοστιγμές από την εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στη Σεούλ

Στις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο, εορτάζεται κάθε χρόνο το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Οι υπέροχοι ύμνοι της εορτής μας υπενθυμίζουν ότι η γέννηση της Θεοτόκου είναι «χαρά όλης της οικουμένης», «παγκόσμια χαρά και αναγγελία» της αρχής της σωτηρίας μας.

Φέτος στον ιερό ναό του Αγίου Μαξίμου του Έλληνα τελέστηκαν υπό του πατρός Ρωμανού Kavchak όλες οι πανηγυρικές Ακολουθίες (Μέγας Εσπερινός, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) για τους σλαβοφώνους πιστούς το βράδυ της παραμονής της εορτής. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους ενορίτες, που εργάζονται τις καθημερινές, να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες και στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων