29/11/2020 29/11/2020 Πρώτη Κυριακή που επαναλειτούργησαν οι εκκλησίες στην Γαλλία (μετά από απόφαση των Αρχών για μερική άρση των περιοριστικών μέτρων με στόχο την καταπολέμηση του κορωνοϊού) η Κυριακή ΙΓ΄ Λουκά και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ λειτούργησε σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων.  Υπενθυμίζεται ότι ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός πιστών εντός του ναού είναι...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 16:21

Γαλλία: Πρώτη Κυριακή επαναλειτουργίας των εκκλησιών

Διαδώστε:
Γαλλία: Πρώτη Κυριακή επαναλειτουργίας των εκκλησιών

Πρώτη Κυριακή που επαναλειτούργησαν οι εκκλησίες στην Γαλλία (μετά από απόφαση των Αρχών για μερική άρση των περιοριστικών μέτρων με στόχο την καταπολέμηση του κορωνοϊού) η Κυριακή ΙΓ΄ Λουκά και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ λειτούργησε σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός πιστών εντός του ναού είναι 30 άτομα.

 

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε, επίσης, ιερό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων ιεραρχών Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, Μαυροβουνίου Αμφιλοχίου, Λαγκαδά Ιωάννου, Καισαρείας Πέτρου και Λεοντοπόλεως Σωφρονίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων