09/01/2021 09/01/2021 Γερά θεμέλια φαίνεται ότι μπαίνουν για την Ορθοδοξία στην Νοτιονατολική Ασία και μία νέα εποχή ξεκινά για την Ορθόδοξη Κοινότητα στο Λος Μπάνιος. Παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την θεία Λειτουργία της 9ης Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στις Φιλιππίνες με τη συμμέτοχη δεκάδων ντόπιων Ορθοδόξων χριστιανών.     Παρακάτω, μικρή δέσμη στιγμιοτύπων από τον...
09 Ιανουαρίου, 2021 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2021 - 16:35

Γερά θεμέλια για την Ορθοδοξία στην Νοτιονατολική Ασία

Διαδώστε:
Γερά θεμέλια για την Ορθοδοξία στην Νοτιονατολική Ασία

Γερά θεμέλια φαίνεται ότι μπαίνουν για την Ορθοδοξία στην Νοτιονατολική Ασία και μία νέα εποχή ξεκινά για την Ορθόδοξη Κοινότητα στο Λος Μπάνιος. Παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την θεία Λειτουργία της 9ης Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στις Φιλιππίνες με τη συμμέτοχη δεκάδων ντόπιων Ορθοδόξων χριστιανών.

 

 

Παρακάτω, μικρή δέσμη στιγμιοτύπων από τον Εορτασμό των Θεοφανείων στον Ορθόδοξο Ναό Αγίου Ελευθερίου και στο Ορθόδοξο Παρεκκλήσιο των Θεοφανείων στο Σόρσογκον και πάλι απο την χώρα Φιλιππινών.

 

 

 

 

PHOTO: Orthodox Metropolitanate of Hong Kong and South East Asia

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων