23/01/2020 23/01/2020 Την κ. Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, και τον κ. Γεώργιο Κασαπίδη, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενους από ανθρώπους του εμπορίου, δέχτηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες. Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 17:01

Η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη στον Μητρ. Βελγίου

Διαδώστε:
Η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη στον Μητρ. Βελγίου

Την κ. Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, και τον κ. Γεώργιο Κασαπίδη, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενους από ανθρώπους του εμπορίου, δέχτηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ιστορία της Ιεράς Μητροπόλεως και γενικότερα στην παλαιόθεν παρουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στις Χώρες της Μπενελούξ, όπως και στις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου, ενώ η κ. Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στον σκοπό της επίσκεψής τους στις Βρυξέλλες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη αυτή στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε για την νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων