17/08/2020 17/08/2020 Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας και Έξαρχο Ωκεανίας κ. Μύρωνος η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην υποστήριξη της Μητρόπολης για τους πληγέντες της Βηρυτού κατόπιν αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας κ. Βασιλείου. Η Ιερά Μητρόπολη ενημερώνει ότι μετέφερε την ημέρα της εορτής της Κοιμήσεως...
17 Αυγούστου, 2020 - 22:44

Η Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας συνδράμει στη Βηρυτό

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας συνδράμει στη Βηρυτό

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας και Έξαρχο Ωκεανίας κ. Μύρωνος η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην υποστήριξη της Μητρόπολης για τους πληγέντες της Βηρυτού κατόπιν αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας κ. Βασιλείου.

Η Ιερά Μητρόπολη ενημερώνει ότι μετέφερε την ημέρα της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου το ποσό των 2000 αυστραλιανών δολαρίων (AUD) τα οποία συγκεντρώθηκαν από δωρεές. Μαζί με τα χρήματα η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας στέλνει και τις ευχές και τις προσευχές της στους ανθρώπους της Βηρυτού που υποφέρουν τόσα πολλά από την φονική έκρηξη που σημειώθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο λιμάνι της πόλης του Λιβάνου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων