21/01/2023 21/01/2023 Στην συνάντηση νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ελληνοχριστιανικής Κληρονομιάς, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας. Τα παιδιά πήραν την πρωτοβουλία και έψαλαν στην αρχή της συνάντησης το μικρό Απόδειπνο στο ναό και ακολούθησε η διαλογική συζήτηση για την σπουδαιότητα και την διαδικασία που απαιτείται για να είναι η...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 20:51

Η προσευχή το θέμα της Συνάντησης Νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης

Διαδώστε:
Η προσευχή το θέμα της Συνάντησης Νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης

Στην συνάντηση νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ελληνοχριστιανικής Κληρονομιάς, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας.

Τα παιδιά πήραν την πρωτοβουλία και έψαλαν στην αρχή της συνάντησης το μικρό Απόδειπνο στο ναό και ακολούθησε η διαλογική συζήτηση για την σπουδαιότητα και την διαδικασία που απαιτείται για να είναι η προσευχή μας ευπρόσδεκτη από τον Θεό. Υπήρξε καταιγισμός ερωτήσεων από τα παιδιά, που διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες, σχετικά με το θέμα της προσευχής σε μια εποικοδομητική συζήτηση με εξαιρετικούς συνομιλητές όπως δήλωσε ο Σεβασμιώτατος.
Την άλλη Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η νεολαία επέλεξε ως θέμα την σημασία και τις ιδιαιτερότητες της Ιεραποστολής στον σύγχρονο κόσμο.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων