19/08/2022 19/08/2022 Το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το πανηγύρι της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον νέο ομώνυμο ναό της στην πόλη Jeonju. Δοξολογία και άπειρες ευχαριστίες προς τον Κύριο και την Παναγία Μητέρα Του για την ολοκλήρωση του ιερού ναού και του παράπλευρου πνευματικού Κέντρου πλημμύρισαν τις καρδιές όλων των...
19 Αυγούστου, 2022 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 13:29

Η πρώτη πανήγυρη στον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Jeonju

Διαδώστε:
Η πρώτη πανήγυρη στον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Jeonju

Το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το πανηγύρι της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον νέο ομώνυμο ναό της στην πόλη Jeonju.

Δοξολογία και άπειρες ευχαριστίες προς τον Κύριο και την Παναγία Μητέρα Του για την ολοκλήρωση του ιερού ναού και του παράπλευρου πνευματικού Κέντρου πλημμύρισαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων.

Στις ιερές ακολουθίες της παραμονής και της κυριώνυμης ημέρας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος, με την συμμετοχή των ιερέων π. Αλεξάνδρου Han, π. Ιλαρίωνος Jeong και π. Ρωμανού Kavchak και του διακόνου Γιοχάν Park.

Εκτός από τους πιστούς της πανηγυρίζουσας ενορίας προσήλθαν πιστοί και από τις ενορίες του Αγίου Νικολάου Seoul και Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Busan, οι περισσότεροι εκ των οποίων είδαν για πρώτη φορά τον καινούργιο ναό και εντυπωσιάστηκαν από το κάλλος του.

Στην αρτοκλασία κατά τον Μεγάλο Εσπερινό, αλλά και κατά την θεία Λειτουργία μνημονεύθηκαν, υπέρ υγείας ή υπέρ αναπαύσεως αναλόγως, τα ονόματα των δωρητών και ευεργετών για την ανοικοδόμηση του έργου.

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού.

Το βράδυ της παραμονής και το μεσημέρι της εορτής προσφέρθηκε κοινό δείπνο και γεύμα αγάπης με την συμμετοχή όλων των πιστών και κατηχουμένων.

Σε όλες τις λατρευτικές συνάξεις, αλλά και κατά το δείπνο και γεύμα που ακολούθησαν δόθηκε έμφαση στο κήρυγμα του θείου Λόγου με σχόλια στην εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην πνευματική κληρονομιά, που άφησε στην Εκκλησία της Κορέας ο αείμνηστος Σεβασμιώτατος Σωτήριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων