12/08/2019 12/08/2019 Στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong, που εορτάζει στις 6 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η τελετή λήξης της 3ης Κατασκηνωτικής Περιόδου για μαθητές Λυκείου (4-6 Αυγούστου 2019). Μετά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή, ακολούθησε το γεύμα αγάπης προς όλους τους συμμετέχοντες στην πανήγυρη, μετά το πέρας του...
12 Αυγούστου, 2019 - 13:36

Η τελετή λήξης της Κατασκήνωσης της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας

Διαδώστε:
Η τελετή λήξης της Κατασκήνωσης της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας

Στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong, που εορτάζει στις 6 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η τελετή λήξης της 3ης Κατασκηνωτικής Περιόδου για μαθητές Λυκείου (4-6 Αυγούστου 2019).

Μετά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή, ακολούθησε το γεύμα αγάπης προς όλους τους συμμετέχοντες στην πανήγυρη, μετά το πέρας του οποίου, οι Κατασκηνωτές και τα Στελέχη παρουσίασαν προς τους προσκυνητές ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα.

Ο Μητροπολίτης Κορέας μετέφερε προς όλους τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πισιδίας π. Σωτηρίου, καθώς και τους χαιρετισμούς της μοναχής Αγάθης, οι οποίοι απουσίαζαν στην Πισιδία και στην Ελλάδα. Ακολούθως ευχαρίστησε τον Θεό για την ολοκλήρωση, και το φετινό καλοκαίρι, του κατασκηνωτικού έργου και, εν συνεχεία, όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά προκατασκηνωτικώς και κατά την διάρκεια λειτουργίας της κατασκήνωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων