05/07/2020 05/07/2020 Η εις Επίσκοπον χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Βερολίνου.  Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού την ημέρα της χειροτονίας δεν επιτρέπεται η αθρόα προσέλευση πιστών αλλά μόνο όσων θα έχουν δηλωθεί για αυτό το λόγο η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί διαδικτυακά...
05 Ιουλίου, 2020 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 19:14

Η Χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Χριστουπόλεως στις 11 Ιουλίου

Διαδώστε:
Η Χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Χριστουπόλεως στις 11 Ιουλίου

Η εις Επίσκοπον χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Βερολίνου. 

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού την ημέρα της χειροτονίας δεν επιτρέπεται η αθρόα προσέλευση πιστών αλλά μόνο όσων θα έχουν δηλωθεί για αυτό το λόγο η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα της ενορίας.

Βρείτε τη σελίδα της ενορίας πατώντας εδώ.

Ακόμα η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας ανακοινώνει ότι ο νέος Βοηθός Επίσκοπος θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12 έως τις 18 Ιουλίου 2020 στις 9:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στο Βερολίνο ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι πιστοί οι οποίοι δε θα μπορέσουν να είναι παρόντες στη χειροτονία να του ευχηθούν για την εκκλησιαστική του διακονία. Επίσης είναι απαραίτητο να προηγηθεί δήλωση συμμετοχής.

Μετά τις 18 Ιουλίου ο Θεοφιλέστατος θα επισκεφτεί σταδιακά τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως για να δώσει την ευχή του σε όλο το πλήρωμα της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων