21/06/2021 21/06/2021 Την εορτή της Πεντηκοστής εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων την Κυριακή 20 Ιουνίου όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου της Κοινότητας Γεσήλκιοι ενώ στη συνέχεια τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού της Γονυκλισίας και ανέγνωσε τις ευχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιερές Ακολουθίες τελέστηκαν κεκλεισμένων...
21 Ιουνίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 21:16

Κεκλεισμένων των θυρών η Πεντηκοστή στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών η Πεντηκοστή στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων

Την εορτή της Πεντηκοστής εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων την Κυριακή 20 Ιουνίου όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου της Κοινότητας Γεσήλκιοι ενώ στη συνέχεια τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού της Γονυκλισίας και ανέγνωσε τις ευχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιερές Ακολουθίες τελέστηκαν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των περιορισμών που ισχύουν για τη διασπορά του κορωνοϊού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων