13/08/2022 13/08/2022 “Εύχομαι να συνεχίσω να φέρνω διακρίσεις για να μπορώ να σας κάνω πραγματικά χαρούμενους”. Αυτό ανέφερε στην απάντηση του προς τον Μητροπολίτη Σουδίας και πάσης Σκανδιναυίας κ. Κλεόπα ο Ελληνοσουηδός αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Λαοκράτης Κεσίδης, ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
13 Αυγούστου, 2022 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 10:14

Κεσίδης σε Μητροπολίτη Σουηδίας: “Εύχομαι να συνεχίσω να φέρνω διακρίσεις”

Διαδώστε:
Κεσίδης σε Μητροπολίτη Σουηδίας: “Εύχομαι να συνεχίσω να φέρνω διακρίσεις”

“Εύχομαι να συνεχίσω να φέρνω διακρίσεις για να μπορώ να σας κάνω πραγματικά χαρούμενους”. Αυτό ανέφερε στην απάντηση του προς τον Μητροπολίτη Σουδίας και πάσης Σκανδιναυίας κ. Κλεόπα ο Ελληνοσουηδός αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Λαοκράτης Κεσίδης, ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας συνεχάρη τον Λαοκράτη Κεσίδη για την επιτυχία του με τον αθλητή να απαντά με μήνυμά του: “Καλησπέρα σας πάτερ Κλεόπας, σας ευχαριστώ μέσα από βαθύ της καρδιάς και εύχομαι να συνεχίσω να φέρνω διακρίσεις για να μπορώ να σας κάνω πραγματικά χαρούμενους”.

Όπως είχε αναφέρει ο Μητροπολίτης Σουηδίας ο Λαοκράτης εμπνεύστηκε από τον παππού του, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος το 1963, και ο ίδιος, ακριβώς 50 χρόνια μετά, το 2013, διακρίθηκε με τον ίδιο τίτλο. Το 2017, κατέλαβε την 10η θέση παγκοσμίως και το 2022, την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων