18/09/2019 18/09/2019 Στα πλαίσια των ημερών Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Ελληνορθόδοξη Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί το κοινό σε μια ιδιαίτερη επίσκεψη-ξενάγηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στη 1 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης το κοινό θα έχει την ευκαιρία...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:02

Ξενάγηση στον Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι

Διαδώστε:
Ξενάγηση στον Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι

Στα πλαίσια των ημερών Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Ελληνορθόδοξη Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί το κοινό σε μια ιδιαίτερη επίσκεψη-ξενάγηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στη 1 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από τον κ.Χρυσoστάλη Αλέξη, βυζαντινολόγο, την ιστορία του Ι. Ναού, καθώς και να θαυμάσει το τέμπλο μοναδικής τεχνοτροπίας στην Ευρώπη. Ο Ι. Ναός θα κλείσει τις πόρτες του στις 6μ.μ.

Για όσους θα ήθελαν να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, σας γνωρίζουμε ότι θα τελεστεί όπως κάθε εβδομάδα από τις 9π.μ. ως τις 12 περίπου το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων