15/04/2019 15/04/2019 Την πόλη του Bordeaux επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος όπου χοροστάτησε και λειτούργησε την Κυριακή Ε’ Νηστειών στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, συμπαραστατούμενος υπό του προϊσταμένου του Ι. Ναού Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεοδώρου Παπανικολάου. Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισαν ο π. Θεόδωρος και η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, μαζί με πλήθος Ορθοδόξων ελληνικής, ρουμανικής και...
15 Απριλίου, 2019 - 9:23

Κυριακή Ε’ Νηστειών στο Μπορντώ

Διαδώστε:
Κυριακή Ε’ Νηστειών στο Μπορντώ

Την πόλη του Bordeaux επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος όπου χοροστάτησε και λειτούργησε την Κυριακή Ε’ Νηστειών στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, συμπαραστατούμενος υπό του προϊσταμένου του Ι. Ναού Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεοδώρου Παπανικολάου.

Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισαν ο π. Θεόδωρος και η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, μαζί με πλήθος Ορθοδόξων ελληνικής, ρουμανικής και ουκρανικής καταγωγής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων