31/05/2021 01/06/2021 Με την δέουσα τάξη και ιεροπρέπεια και συνεχίζοντας την πασχαλινή ποιμαντική του περιοδεία στον γερμανόφωνο βορρά της Ελβετίας, τηρώντας και ακολουθώντας τα μέτρα τα οποία επιβάλει κατά της πανδημίας του κορωνοϊου η Ελβετική συνομοσπονδία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 30 Μαΐου 2021, ιερούργησε στην πόλη του Olten όπου και απήυθυνε...
31 Μαΐου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2021 - 0:47

Κυριακή της Σαμαρείτιδος στο Olten της Ελβετίας

Διαδώστε:
Κυριακή της Σαμαρείτιδος στο Olten της Ελβετίας

Με την δέουσα τάξη και ιεροπρέπεια και συνεχίζοντας την πασχαλινή ποιμαντική του περιοδεία στον γερμανόφωνο βορρά της Ελβετίας, τηρώντας και ακολουθώντας τα μέτρα τα οποία επιβάλει κατά της πανδημίας του κορωνοϊου η Ελβετική συνομοσπονδία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 30 Μαΐου 2021, ιερούργησε στην πόλη του Olten όπου και απήυθυνε τις θερμές πασχαλινές ευχές του στους πιστούς της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή του Olten είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή από το παρελθόν στον Σεβασμιώτατο αφού ως πρεσβύτερος και για διάστημα 25 ετών εξυπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τους πιστούς της περιοχής αυτής έως της ημέρας της εκλογής του ως Μητροπολίτου Ελβετίας.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης κ. Φανούριος Θολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας και ο Διάκονος κ. Ματθαίος Λαδάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων