09/02/2020 09/02/2020 Στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στη Λυών χοροστάτησε και λειτούργησε την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Antoine Callot και τον Διάκονο κ. Alexis Daboncourt. Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος Μελιτηνής αναφέρθηκε στην υποκρισία που στηλιτεύεται στη σημερινή ευαγγελική περικοπή, ενώ κάλεσε τους...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 18:01

Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στη Λυών

Διαδώστε:
Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στη Λυών

Στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στη Λυών χοροστάτησε και λειτούργησε την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Antoine Callot και τον Διάκονο κ. Alexis Daboncourt.

Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος Μελιτηνής αναφέρθηκε στην υποκρισία που στηλιτεύεται στη σημερινή ευαγγελική περικοπή, ενώ κάλεσε τους πιστούς να υπερβούν τα πνευματικά όριά τους και να αντισταθούν στις παγίδες του πονηρού που καθημερινά προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε σπουδαιότεροι των άλλων. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων