21/10/2020 21/10/2020 Αυτή την ώρα τελείται η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης κυρού Γενναδίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων. Εν συνεχεία θα γίνει η ταφή του στο Ελληνορθόδοξο Κοιμητήριο Βενετίας. Χθες Τρίτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προσκύνηση του ιερού λειψάνου στο Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Santi Giovanni e Paolo της Βενετίας (Cappella...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 12:54

Το “ύστατο χαίρε” στον μακαριστό Μητρ. Ιταλίας (video)

Διαδώστε:
Το “ύστατο χαίρε” στον μακαριστό Μητρ. Ιταλίας (video)

Αυτή την ώρα τελείται η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης κυρού Γενναδίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων. Εν συνεχεία θα γίνει η ταφή του στο Ελληνορθόδοξο Κοιμητήριο Βενετίας.

Χθες Τρίτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προσκύνηση του ιερού λειψάνου στο Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Santi Giovanni e Paolo της Βενετίας (Cappella di San Lazzaro dei Mendicanti). Στη συνέχεια το σεπτό λείψανο μεταφέρθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, “διά ἀνἀγνωσιν τοῦ Ἱεροῦ Εὐαγγελίου καί Ἀγρυπνίαν”.
Εκεί το ιερό του σκήνωμα υποδέχθηκε ο Σεβ. Πατριαρχικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων