07/08/2021 07/08/2021 Κατασκηνωτικό διήμερο στην ενορία του Αγίου Διονυσίου Αιγίνης στην πόλη Ουλσάν της Νότιας Κορέας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου 2021. Λόγω των περιοριστικών μέτρων, για την προστασία των παιδιών από την COVID-19, η προσέλευση των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου έγινε τμηματικά. Οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τα θέματα: «Η επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή»...
07 Αυγούστου, 2021 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 9:31

Ν. Κορέα-Ουλσάν: Κατασκηνωτικό διήμερο στον Άγιο Διονύσιο Αιγίνης

Διαδώστε:
Ν. Κορέα-Ουλσάν: Κατασκηνωτικό διήμερο στον Άγιο Διονύσιο Αιγίνης

Κατασκηνωτικό διήμερο στην ενορία του Αγίου Διονυσίου Αιγίνης στην πόλη Ουλσάν της Νότιας Κορέας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου 2021.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, για την προστασία των παιδιών από την COVID-19, η προσέλευση των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου έγινε τμηματικά.

Οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τα θέματα: «Η επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή» και «Η εξάσκηση της αρετής της εγκράτειας στην σωστή χρήση των ηλεκτρονικών μέσων». Η συμμετοχή των παιδιών στον Μεγάλο Εσπερινό του Σαββάτου και στις Ακολουθίες της Κυριακής ήταν μεγάλη ευκαιρία πνευματικής τροφοδοσίας.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Kορέας, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Δοξάζουμε τον Θεό, που μας χάρισε μετά από πολλούς μήνες την σπουδαία αυτή ευκαιρία της πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, η οποία ιδιαιτέρως χαροποίησε μικρούς και μεγάλους”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων