09/10/2019 09/10/2019 Ορθόδοξοι νέοι διαφόρων εθνικοτήτων από την Αυστρία συναντήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βιέννη, μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσενίου. Στη συνάντηση ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης Αυστρίας, Αρχιμανδρίτης Παϊσιος εκφώνησε λόγο με θέμα: «Η προσευχή και εγώ: Πώς μιλάω με τον Θεό» Ακολούθησε διάλογος και εργαστήριο με ιερείς και θεολόγους για...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 8:07

Νέοι στην Αυστρία: “Πώς μιλάω με τον Θεό”

Διαδώστε:
Νέοι στην Αυστρία: “Πώς μιλάω με τον Θεό”

Ορθόδοξοι νέοι διαφόρων εθνικοτήτων από την Αυστρία συναντήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βιέννη, μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσενίου.

Στη συνάντηση ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης Αυστρίας, Αρχιμανδρίτης Παϊσιος εκφώνησε λόγο με θέμα: «Η προσευχή και εγώ: Πώς μιλάω με τον Θεό»

Ακολούθησε διάλογος και εργαστήριο με ιερείς και θεολόγους για την έννοια της προσευχής, ειδικά στα πολύ δύσκολα χρόνια νεολαίας.
Το απόγευμα οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν εικόνες σε γυαλί, να ανακαλύψουν γαστρονομικές παραδόσεις από άλλες χώρες ή να ξεκινήσουν διάλογο μεταξύ τους και να συναντήσουν νέους ανθρώπους από διάφορες περιοχές της Αυστρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων