25/01/2023 25/01/2023 Μια ομάδα σαράντα περίπου σλαβοφώνων ορθοδόξων πιστών με την παρουσία του Πρεσβυτέρου πατρός Ρωμανού Κάβτσακ επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή της Μεταμορφώνσεως του Σωτήρος στην πόλη Καπυόνγκ στη Νότια Κορέα για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία. Στις 15 Ιανουαρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο ενώπιον του ιερού μνήματος του αειμνήστου Μητροπολίτου Πισιδίας κυρού...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 11:40

Νότια Κορέα: Θεία Λειτουργία στη Μονή Gapyoung για Σλάβους Ορθόδοξους

Διαδώστε:
Νότια Κορέα: Θεία Λειτουργία στη Μονή Gapyoung για Σλάβους Ορθόδοξους

Μια ομάδα σαράντα περίπου σλαβοφώνων ορθοδόξων πιστών με την παρουσία του Πρεσβυτέρου πατρός Ρωμανού Κάβτσακ επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή της Μεταμορφώνσεως του Σωτήρος στην πόλη Καπυόνγκ στη Νότια Κορέα για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία.

Στις 15 Ιανουαρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο ενώπιον του ιερού μνήματος του αειμνήστου Μητροπολίτου Πισιδίας κυρού Σωτηρίου (από Κορέας).

Λίγο αργότερα όλοι οι πιστοί κατευθύνθηκαν στον παρακείμενο χιονισμένο ποταμό και παρακολούθησαν την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού των υδάτων. Τέλος, πριν την αναχώρησή τους για την Σεούλ βοήθησαν στο καθάρισμα όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της Ιεράς Μονής.

“Κατά κοινή ομολογία η ημέρα αυτή υπήρξε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων