04/04/2022 04/04/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κουσγουτζουκίου προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, την Κυριακή Δ’ Νηστειών. Τελέσθηκε πάνδημο μνημόσυνο της ενορίας και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ ευχήθηκε στον ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο κ. Κωνσταντίνο Καγιάντελεν, για την τριακονταετή διακονία του στην Ιερά Μητρόπολη...
04 Απριλίου, 2022 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2022 - 8:46

Ο Γέρων Χαλκηδόνος στον Άγιο Παντελεήμονα Κουσγουτζουκίου

Διαδώστε:
Ο Γέρων Χαλκηδόνος στον Άγιο Παντελεήμονα Κουσγουτζουκίου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κουσγουτζουκίου προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, την Κυριακή Δ’ Νηστειών.

Τελέσθηκε πάνδημο μνημόσυνο της ενορίας και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ ευχήθηκε στον ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο κ. Κωνσταντίνο Καγιάντελεν, για την τριακονταετή διακονία του στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκηδόνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων