26/03/2023 26/03/2023 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη, στην Ελληνορθόδοξη ενορία του Μιλάνου, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου καθώς και η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολυκάρπου. Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιστορικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο...
26 Μαρτίου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 11:33

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας στην Ελληνορθόδοξη ενορία του Μιλάνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιταλίας στην Ελληνορθόδοξη ενορία του Μιλάνου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη, στην Ελληνορθόδοξη ενορία του Μιλάνου, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου καθώς και η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολυκάρπου.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιστορικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ναού Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Μπατσή και τον πρεσβύτερο π. Sergio Mainoldi.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων