08/06/2021 09/06/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη του Μπουένος Άιρες, κ. Ιωσήφ, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις της Εκκλησίας στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Η Μητρόπολη του Μπουένος Άιρες, υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και περιλαμβάνει στην πνευματική της δικαιοδοσία, εκτός από την Αργεντινή, και τις χώρες Βραζιλία, Ουρουγουάη, Χιλή, Παραγουάη,...
08 Ιουνίου, 2021 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 9:18

Ο Μπουένος Άιρες Ιωσήφ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Ο Μπουένος Άιρες Ιωσήφ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη του Μπουένος Άιρες, κ. Ιωσήφ, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις της Εκκλησίας στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής.

Η Μητρόπολη του Μπουένος Άιρες, υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και περιλαμβάνει στην πνευματική της δικαιοδοσία, εκτός από την Αργεντινή, και τις χώρες Βραζιλία, Ουρουγουάη, Χιλή, Παραγουάη, Περού, Βολιβία, Ισημερινό, Σουρινάμ, Γουιάνα και Γαλλική Γουιάνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων