09/11/2019 09/11/2019 Πανηγύρισε η ενορία των Αρχαγγέλων στην πόλη Aix En Provence της Νότιας Γαλλίας. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής, κ. Μάξιμος, συμπαραστατούμενος υπό των Αρχιμανδριτών π. Δημήτριο Πλουμή, π. Sébastien Garnier, ο οποίος εκφώνησε και τον πανηγυρικό της ημέρας, και τον Διάκονο Nicola Meissonnier. Την εορτή της ενορίας τίμησαν με την παρουσία τους οι...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 20:02

Πανηγύρισε η Ενορία των Αρχαγγέλων στο Aix En Provence της Νότιας Γαλλίας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ενορία των Αρχαγγέλων στο Aix En Provence της Νότιας Γαλλίας

Πανηγύρισε η ενορία των Αρχαγγέλων στην πόλη Aix En Provence της Νότιας Γαλλίας.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής, κ. Μάξιμος, συμπαραστατούμενος υπό των Αρχιμανδριτών π. Δημήτριο Πλουμή, π. Sébastien Garnier, ο οποίος εκφώνησε και τον πανηγυρικό της ημέρας, και τον Διάκονο Nicola Meissonnier.

Την εορτή της ενορίας τίμησαν με την παρουσία τους οι αρχές της γραφικής μεσαιωνικής πόλης της Νότιας Γαλλίας, ενώ ο χορός απέδωσε τους ύμνους στα γαλλικά, ελληνικά, ρωσικά και γεωργιανά.

Η νέα ενορία των Αρχαγγέλων στο Aix En Provence εγκαινιάστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαλλίας, κ. Εμμανουήλ πριν δύο χρόνια και συνεχίζονται τα έργα στο εσωτερικό του Ναού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής, κ. Μάξιμος, εξήρε το έργο των ενοριτών στη νέα ενορία και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων