30/04/2019 30/04/2019 Με ενθουσιασμό εορτάσθηκε το Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας, απ’ άκρη σ’ άκρη της Γαλλίας και του Πριγκιπάτου του Μονακό. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας, κ. Εμμανουήλ, λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρηγίου κ. Ειρηναίος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Παρισίων και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος...
30 Απριλίου, 2019 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 20:56

Άγιον Πάσχα στη Γαλλία

Διαδώστε:
Άγιον Πάσχα στη Γαλλία

Με ενθουσιασμό εορτάσθηκε το Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας, απ’ άκρη σ’ άκρη της Γαλλίας και του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας, κ. Εμμανουήλ, λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρηγίου κ. Ειρηναίος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Παρισίων και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασσαλίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας έψαλε το Χριστός Ανέστη εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος που προσέτρεξε να συνεορτάσει και να συμμετάσχει στην Τελετή της Αναστάσεως στον ιστορικό Μητροπολιτικό Ι. Ναό των Παρισίων.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού μετέφερε τις ευχές της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχήθηκε στους πιστούς και προσέφερε τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων