15/05/2021 15/05/2021 Η Ελληνορθόδοξη ενορία Αγίου Νεκταρίου Βαρκελώνης υποδέχθηκε τον νέο Ποιμενάρχη της Σεβ. Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνα, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, κατά το διάστημα 7 με 10 Μαΐου. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του στην έδρα της Μητροπόλεως στη Μαδρίτη, Πανοσιολιογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεοφύλακτο Βίτσο, έγινε δεκτός από τον εφημέριο του ναού...
15 Μαΐου, 2021 - 15:13

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ισπανίας στη Βαρκελώνη

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ισπανίας στη Βαρκελώνη

Η Ελληνορθόδοξη ενορία Αγίου Νεκταρίου Βαρκελώνης υποδέχθηκε τον νέο Ποιμενάρχη της Σεβ. Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνα, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, κατά το διάστημα 7 με 10 Μαΐου.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του στην έδρα της Μητροπόλεως στη Μαδρίτη, Πανοσιολιογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεοφύλακτο Βίτσο, έγινε δεκτός από τον εφημέριο του ναού Πανοσιολογιωτατο Αρχιμανδριτη π. Χριστόδουλο Ιόντσε.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την ενορία του Αγίου Νεκταρίου και είδε από κοντά το έργο και όλη την προσπάθειά, συνάντησε δε και τον Πανοσιολογιωτατο Mons. Ramon Corts, ο οποίος μας παραχωρεί το χώρο της εκκλησίας, τον οποίον και ευχαρίστησε θερμά για την αγαπητική του συμπαράστασή.

Την Κυριακή του Θωμά τέλεσε την πρώτη Θεία Λειτουργία στο ναό. Στην ομιλία του συνεχάρη για όλη την προσπάθεια και τον αγώνα τους ιερείς και τους ενορίτες τονίζοντας το θεάρεστο έργο που επιτελούν.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χαιρέτησε την πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Μαρία Μήτρου, τους εκπροσώπους των φορέων και όλους τους ενορίτες, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν την ευχή και την ευλογία του.

Πληροφορίες – φωτογραφίες: Ελληνική Εκκλησία Βαρκελώνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων